Nieuws

Vier feest met ons

Nieuws
29 AUG 2022
Vier feest met ons

28-08-2022

Op 14 september aanstaande vind de officiële ingebruikname van Voornes Opstapbus plaats die begin dit jaar door corona niet kon plaats vinden. De gezellige feestmiddag zal plaats vinden  in MFC De Man in Oostvoorne. Burgemeester De Jong zal de officiële “opening” verrichten. Vervolgens kunt u lekker mee zingen en swingen met Brielse zanger Ger Vos.  Ger is al meer dan 20 jaar professioneel zanger én entertainer en treedt 28 november aanstaande voor de 10e keer op in het Nieuwe Luxor Theater met zijn steeds uitverkochte Feeling Good Tour. Speciaal voor Voornes Opstapbus treedt hij belangeloos op zodat we er met elkaar een mooi feestje van kunnen maken, doet u gezellig mee?

Er zal tevens een Rad van Fortuin aanwezig zijn waarvoor u loten kunt kopen. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan Voornes Opstapbus.

De zaal gaat om 14 uur open, de toegang is gratis. Wel even aanmelden. U kunt aangeven of u zelf in de gelegenheid bent naar MFC De Man in Oostvoorne te komen of dat u gratis opgehaald en thuis gebracht wilt worden.